top of page
021A9651.jpg

WIE BEN IK?

Ik werd geboren in een liefdevol gezin op 13 juli 1988, groeide op in Zwijndrecht en wist al heel vroeg dat ik wilde spelen, acteur wilde worden. Nadat ik afstudeerde van de opleiding Social Work Theater & Maatschappij, speelde ik een aantal jaar als acteur in voorstellingen. Dit was een enorm avontuur naast mijn werk als communicatie trainer & gesprekscoach. Langzaam kwam ik erachter dat mijn droom van acteren, meer ging over gezien worden. Ik voelde me vaak onzeker op het toneel en bij audities en durfde niet alles te geven. 

In 2019 wilde ik mezelf onderzoeken en startte de verdiepingsopleiding Professionele Communicatie bij Phoenix Opleidingen, dat was een schot in de roos! Het spelen vanuit mijn acteursschap en het werk als trainer kwam hier samen in het begeleiden van mensen. 

Ik begeleid veel open programma's bij de Baak zoals Communicatie met Impact, Talent Ontwikkelings Programma en  

Management van Mensen.

Verder organiseer ik interactieve sessies voor klanten in Transactionele Analyse, Presentatieskills en Persoonlijk Leiderschap. 

Ook werk ik regelmatig met mensen vanuit individuele vraag. Hier gebruik ik elementen van het Systemisch Werk of NLP. Ik werk graag op de vloer, in beweging brengen van vastzittende patronen. 

Wie ben ik?: Bio
bottom of page