021A9651.jpg

WIE BEN IK?

Ik werd geboren in juli 1988, groeide op in Zwijndrecht en wist al heel vroeg dat ik acteur wilde worden. Nadat ik in 2015 de opleiding Theater & Maatschappij aan de Hogeschool Rotterdam heb afgerond, speelde ik van 2015 tot 2019 als acteur in voorstellingen in Nederland & België. Daarnaast werkte ik vanaf 2015 ook als gesprekscoach voor oa de Baak.

Daarnaast ben ik sinds 2018 werkzaam als (Incompany) trainer voor verschillende organisaties (profit & non-profit) in trajecten over feedback, persoonlijke ontwikkeling en impact maken met je stem. 

Mensen een stap verder helpen, daar kreeg ik zoveel energie van en daarom besloot ik begin 2020 volledig te focussen op leren & ontwikkelen en begon ik de opleiding Professionaliteit in Communicatie bij Phoenix Opleidingen. 

Wat doe ik nog meer?

Programma's maken voor (online) trainingen, inspirerende videos opnemen voor klanten & hosten van interactieve sessies over onderwerpen zoals feedback geven, overtuigingskracht en persoonlijke ontwikkeling. Ook ben ik werkzaam als voice over en geef ik workshops over dynamisch stemgebruik.