021A9651.jpg

WIE BEN IK?

Ik werd geboren in juli 1988, groeide op in Zwijndrecht en wist al heel vroeg dat ik acteur wilde worden. Nadat ik in 2015 de opleiding Theater & Maatschappij aan de Hogeschool Rotterdam heb afgerond, speelde ik (naast mijn werk als trainer en gesprekscoach) van 2015 tot 2019 als acteur in voorstellingen in Nederland & België. Zowel met mijn eigen jeugdtheatergezelschap Lefkop als bij andere gezelschappen. 

Als acteur speel in het licht voor publiek, zij zitten in het donker. Als (online) trainer & gesprekscoach zet je deelnemers in het schijnwerpers. Daar krijg ik zoveel energie van! Daarom besloot ik in het begin van 2020 mijn aandacht volledig te richten op het ontwikkelen van mensen en begon ik de opleiding Professionaliteit in Communicatie bij Phoenix Opleidingen. 

Wat doe ik nog meer?

Programma's maken voor (online) trainingen, inspirerende videos opnemen voor klanten & hosten van interactieve sessies over onderwerpen zoals feedback geven, overtuigingskracht en persoonlijke ontwikkeling. Ook ben ik werkzaam als voice over.