top of page
021A9651.jpg

WIE BEN IK?

Ik werd geboren in een liefdevol gezin op 13 juli 1988, groeide op in Zwijndrecht en wist al heel vroeg dat ik acteur wilde worden. Nadat ik afstudeerde van de opleiding Social Work Theater & Maatschappij, richtte ik (met een oud-klasgenoot) Theatergroep Lefkop op en speelde een aantal jaar als acteur in voorstellingen in Nederland en België. Dit was een enorm avontuur naast mijn werk als communicatie trainer. Alleen kwam ik erachter dat mijn werk als acteur meer ging over het krijgen van bevestiging en het innemen van plek. Ik werd er ongelukkig van. 

In 2019 besloot ik daarom vakmanschap als trainer en coach verder te ontwikkelen via de opleiding Professionele Communicatie bij Phoenix Opleidingen, dat was een schot in de roos! Het spelen vanuit mijn acteursschap en het werk als trainer kwam hier samen, in het begeleiden van mensen op een diep systemisch niveau. 

Ik begeleid veel open programma's bij de Baak zoals Communicatie met Impact, Talent Ontwikkelings Programma en  

Management van Mensen.

Verder ontwikkel ik trainingen voor klanten over oa Transactionele Analyse, Presentatieskills en Leiderschap. 

Ook werk ik regelmatig met mensen vanuit individuele vraag in mijn ruimte in Rotterdam. Hier gebruik ik elementen van het Systemisch Werk of NLP. Ik werk graag op de vloer, door het in beweging brengen van vastzittende patronen. 

Wie ben ik?: Bio
bottom of page