021A9651.jpg

WIE BEN IK?

Ik werd geboren in juli 1988, groeide op in Zwijndrecht en wist al heel vroeg dat ik acteur wilde worden. Nadat ik in 2015 afstudeerde van Theater & Maatschappij aan de Hogeschool Rotterdam, speelde ik van 2015 tot 2019 als acteur in voorstellingen in Nederland & België. Het werken als acteur was een groot avontuur maar had ook een keerzijde, ik voelde me vaak onzeker en niet goed genoeg. Ik kwam erachter dat mijn droom van acteren, meer ging over écht gezien worden. 

Daarom besloot ik het acteursvak op toneel los te laten en mij volledig te focussen op leren & ontwikkelen als trainer en coach. Ik startte de verdiepingsopleiding Professionaliteit in Communicatie bij Phoenix Opleidingen. Het spelen vanuit mijn acteursschap, mijn werk als trainer en het begeleiden van mensen komt nu samen! Het klopt. 

Ik begeleid veel open programma's bij de Baak zoals Communicatie met Impact, Talent Ontwikkelings Programma en  

Management van Mensen.

Verder organiseer ik interactieve sessies voor klanten over Transactionele Analyse, Presentatieskills en Persoonlijk Leiderschap. 

Ook werk ik regelmatig met mensen vanuit individuele vraag. Hier gebruik ik elementen van het Systemisch Werk of NLP. Ik werk graag op de vloer, in beweging krijgen wat vast zit.