top of page
021A9651.jpg

Over mij

Ik werd geboren in een liefdevol gezin op 13 juli 1988, groeide op in Zwijndrecht en wist al heel vroeg dat ik acteur wilde worden. Nadat ik afstudeerde van de opleiding Social Work, richtte ik met Dennis Jongejan, een jeugdtheatergroep op en speelde een aantal jaar als acteur in voorstellingen in Nederland en België. Ons doel was theater als middel te gebruiken om maatschappeijk verandering teweeg te brengen. Dit was een enorm avontuur naast mijn werk als communicatie trainer. Alleen kwam ik erachter dat mijn werk als acteur meer ging over het krijgen van bevestiging en het innemen van plek. Ik werd er uiteindelijk ongelukkig van. 

In 2019 besloot ik daarom vakmanschap als trainer en coach verder te ontwikkelen via de opleiding Professionele Communicatie bij Phoenix Opleidingen, dat was een schot in de roos! Het spelen vanuit mijn acteursschap en het contact met mensen kwam samen, in het begeleiden op een diep systemisch niveau. Ik had mijn plek gevonden. 

Inmiddels begeleid ik al een aantal jaren open programma's het Talent Ontwikkelings Programma en  

Management van Mensen bij de Baak en ben ik werkzaam voor VDS

Verder ontwikkel ik trainingen vanuit mijn eigen bedrijf Carl Hoogvliet Training & Coaching voor klanten over oa Transactionele Analyse, Presentatieskills en Leiderschap. 

Ook werk ik regelmatig met mensen vanuit individuele vraag in mijn ruimte in Rotterdam. Hier gebruik ik elementen van het Systemisch Werk of NLP. Ik werk graag op de vloer, door het in beweging brengen van vastzittende patronen. 

bottom of page